Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Om os

Børnekæret er en lille traditionel 3 – 6 års institution.  Børnegruppen er delt i to grupper, med fast tilknyttet pædagogiske medarbejdere, der sammen er ansvarlige for børnegruppen og kontakten til jer forældre.

Børnehaven er placeret i udkanten af Uldum meget tæt på det naturskønne Uldum Kær.

Vi har et tæt samarbejde på tværs, mellem dagpleje/børnehave/skole og SFO, dette samarbejde kommer særligt til udtryk ved overgangene fra den ene enhed til den anden.

https://uldum-skole.aula.dk/

Brobygning mellem dagtilbud og skole

Der samarbejdes med forældrebestyrelsen som er aktiv og deltagende i forhold til hvad der rører sig i børnehaven. Der drøftes løbende principper, om og hvordan de kan omsættes i hverdagen

Ligeledes vægter vi samskabelse med Lokal miljøet højt og har et godt samarbejde i gang med højskolen, plejehjemmet og kirken. Vi bliver inviteret på højskolen flere gange om året til drama og musik. Vi kommer jævnligt på plejehjemmet, her har vi fælles haver med beboerne – ligesom vi afholder forskellige arrangementer som Lucia og fastelavn sammen. Vi kommer i kirken til påske, høst og jul for at give børnene indblik i vores kulturforståelse, personalet i kirken er utrolig dygtige til at gøre dette børnevenligt.

http://hedenstederne.dk/

http://minlandsby.dk/